Ing. Miroslav Toman

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.11.2018 17:27:00

Jsme jedinou zemí, které se podařilo udržet AMP v malé oblasti

Jsme jedinou zemí, které se podařilo udržet AMP v malé oblasti

Ministr zemědělství Miroslav Toman dnes navštívil Zlínský kraj. Mluvil mimo jiné o zvýšení podpor pro obnovu lesa, likvidaci kůrovcové kalamity a úspěšném boji proti africkému moru prasat.

Jsme dosud jedinou zemí, ve které se podařilo udržet pozitivní případy Afrického moru prasat v relativně malé oblasti a zabránit jejímu dalšímu šíření. Důležité je zejména to, že jsme zabránili zanesení choroby do chovů domácích prasat. Díky tomu, že se poslední pozitivní případ objevil před více než půl rokem, můžeme postupně zmírňovat přijatá opatření. Za spolupráci chci poděkovat kraji, dozorovým orgánům, bezpečnostním složkám státu, myslivcům a samozřejmě zemědělcům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama