Ing. Miroslav Toman

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2020 8:51:25 - RUDA LOVEC

Souhlas a námět k zamyšlení k dané problematice

Musím pokračovat není dost znaků. Hospodaří přece mají "svou zvěř a je jejich" a oni vědí nejlépe co mají dělat vždyť se tak dohodli. Kvituji konečně kontrolní mechanismy, ale, ale...aby to nebyl výstřel do tmy a k smíchu a zde prosím upřete pozornost. 2. Šlo by do zákona zakomponovat oprávnění tzv. volných myslivců do myslivecké praxe ? Třeba z výše uvedených důvod , byla by to i forma kontroly. Hostování a nedej Bože poplatkový lov je takřka všude zapovězen - důvod- ukázalo , kde je skutečně kolik zvěře a to přece není žádoucí !!! 3. 80000 myslivců a pak na Moravě na pár km2 musí lovit P ČR svými odstřelovači !!! Zamyslel se nad tímto příšerným stavem někdo kompetentní třeba na ČMMJ?
Proč nevyšle z centra výzvu pro myslivce "volné" , stát zaplatí ubytování , cesťák , 2-3 směny na 24hodin a zástřelné !!! Řídi myslivost vůbec někdo metodicky, se zodpovědností právní i hmotné? Desítky,či stovky soukr. ozbrojených spolků žívelně, bez vlády a kontroly Děkuji a hodně štěstí Robert Mlejnek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.