Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2022 15:54:00

Balíček pomoci Pražanům

Balíček pomoci Pražanům

Jsem opravdu rád, že jsme schválili balíček pomoci pro maminky s dětmi, seniory i potřebné domácnosti.

Těm, kdo to potřebují, bude od září odpuštěno například školkovné, platba za školní družinu nebo za obědy. Následovat bude další pomoc hlavního města, například doplatek k příspěvku na bydlení.

Za přípravu návrhu všech těchto opatření ze srdce děkuji naší zastupitelce za hnutí ANO Martě Gellové. Našla tu trpělivost a měsíc co měsíc na zastupitelstvo nosila materiály, které měly za cíl ulevit Pražanům v tíživé finanční situaci. Ustála i to, že se jí současná magistrátní koalice v podstatě vysmívala do obličeje a většinu materiálů nepřipustila ani na program jednání. Marta Gellová ale nepolevila a konečně se podařilo, možná i vlivem blížících se komunálních voleb, prosadit něco, co skutečně obyvatelům hlavního města pomůže v současné situaci, kdy se zvyšují ceny energií, potravin i spousty dalšího.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama