Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2022 22:21:00

Uprchlíci uvízli v jakémsi vzduchoprázdnu

Uprchlíci uvízli v jakémsi vzduchoprázdnu

Komentář k materiálu radního Adama Scheinherra, který byl dnes předložen na jednání Rady hlavního města Prahy

 Radní Adam Scheinherr dnes na jednání Rady opět prokázal, že jestli něco skutečně umí, pak je to vytváření chaosu. Svým kolegům totiž předložil materiál, týkající se městské hromadné dopravy, která dle jeho návrhu má být pro ukrajinské uprchlíky zdarma do 12. června. To samo o sobě by nevadilo, kdyby ovšem původní usnesení neurčovalo jízdné zdarma pouze do 31. května.

Dnes máme 6. června. Svými opožděnými reakcemi tak ze stovek, možná tisíců uprchlíků, kteří během posledních šesti dní cestovali MHD v Praze, udělal černé pasažéry. Správně už nemohli cestovat zdarma, ale nemohli si ani vyřídit Lítačku, protože ani pro tento případ nejsou nastavena pravidla. Uvízli proto v jakémsi vzduchoprázdnu.

Pouze jeden z dalších příkladů nezvládání krizových situací a chaotického řízení hlavního města v podání současné magistrátní koalice. Osobně si myslím, že pokud některého z ukrajinských uprchlíků chytil během toho "bezvládí" revizor, měl by vypsanou pokutu automaticky přeposlat na magistrát k rukám (ne)kompetentního radního Scheinherra k proplacení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama