Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2019 15:36:00

Jen oznámili už oznámené

Jen oznámili už oznámené

Rada hlavního města Prahy představila půlroční plán aktivit. Ten je ale pouze popsáním agendy jednotlivých radních.

Dál se tak ukazuje, že současné vedení města odmítá řešit zásadní problémy města. O tom mimo jiné svědčí i program jednání posledního zastupitelstva, který obsahoval pouze 16 bodu nebo jednání pondělní Rady, které skončilo po osmnácti minutách.

„Je to úsměvné. Klíčová témata se řeší jen okrajově, respektive se pokračuje pouze v tom, co už bylo připravené. V podstatě jen oznámili už oznámené. Tato koalice stále představuje různé plány, analýzy a záměry, ale reálná práce vidět není,“ říká předseda zastupitelského klubu hnutí ANO Patrik Nacher.  

„Je to koalice novinových titulků, protože prezentuje pouze mediálně atraktivní věci s nulovým dopadem na řešení problémů města. Jediné, čeho jsme dosud byli svědky je, že byla odložena oprava rozpadajícího se Libeňského mostu do dalšího funkčního období a město má nového nočního starostu, jehož náplň práce nezná ani on sám,“ doplňuje Patrik Nacher.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama