Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2019 16:59:53 - Bohumil Šamps

Kdy se dočkáme slibovného 4 operátora?

Můžete přecházet jak chcete, ale když drží stávající operátoři pospolu a prostě vám nechtějí dát slevu (viz akce Dtestu), k čemu mi vaše návrhy jsou? Já chci levnější služby jako v cizině nebo jako máte vy poslanci. Proč nemakáte na tom, aby to tak bylo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.09.2019 11:39:58 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

v tomto s Vámi nesouhlasím. Lidé kolem mě, s kterými se o tom bavím, naopak změnou operátora ušetřili. Já jsem ušetřil tím, že jsem svému operátorovi sdělil, že chci odejít a dostal jsem slevu, kterou bych předtím nedostal. To znamená, že ceny postupně klesají. V pátek prošel třetím čtením náš návrh zákona o rychlejším přechodu k jinému operátorovi. Vstup čtvrtého operátora na trh je závislý na přípravě podmínek jeho vstupu na základě aukce ČTÚ. Úspěšnost aukce je závislá na zákonu o elektronických komunikacích. Je potřeba v zákoně zlepšit flexibilitu, tak aby i nový operátor měl šanci nové klienty si získat. Nemá smysl nabízet čtvrtému operátorovi vstup, když lidé přecházet k jinému provozovateli nechtějí. Já osobně jako poslanec nemám žádnou slevu. Nižší cenu jsem si vyjednal sám hrozbou odchodu. Ostatní poslanci to májí stejně. Nevím, kde jste tuto informaci získal, každopádně je to lež.

Patrik Nacher