Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2020 11:31:01 - kapsicin

Kolaja žaluje Jourové na Poslaneckou sněmovnu.

Dobrý den. Kolaja učinil v Bruselu podání proti demokratické volbě poslanců Parlamentu ČR týkající se rady ČT. Co si o tom jako legitimně zvolený poslanec myslíte ? M.O. 30.5.2020

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2020 12:34:51 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

já jsem si toho také všiml. Nerozumím tomu. Často toto slovo nepoužívám, jsem šokován. Jsem liberálně založený člověk a ctím demokratickou volbu. Demokratická volba je tajná volba proto, že tam právě neprobíhá hlasování podle doporučení. Každý si tam může hlasovat, jak chce a  nikdo Vám už nic nedokáže. V této volbě je člověk nejsvobodnější. Jestli panu Kolajovi nevyhovovali lidé, kteří tam postoupili, tak pro mě to není důvod, proč by měl informovat v Bruselu, jak naši poslanci někoho zvolili do Rady ČT. Přijde mi to, jako nerespektování demokratické volby. Pirátský poslanec tím říká, že buď bude zvolen kandidát, o kterém já si myslím, že je ten správný a pokud ne, tak si budu stěžovat. Dle mého názoru takto demokracie nefunguje. Je to móda dnešní doby. Když se podíváme do zahraničí, tak stejné příklady nejdeme při volbě Donalda Trumpa, Borise Johnsona, brexit atd. Toto jednání mi přijde nedospělé od těch, kteří si stěžují.

Patrik Nacher