Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2020 8:09:25 - Linka

Neziskové organizace

Vážený pane Nachere, tato situace je výborná příležitost k přehodnocení financování neziskových organizací s politickým fungováním a zahraničními investory. Je možné, že se v rámci úsporných opatření bude škrtat i tady? Já chápu, že je to pro některé strany velké téma a budou hodně pištět, ale s výjimkou péče o naše občany v různých ústavech bych je sfleku krátila. Věřím, že by se tím získalo opravdu hodně peněz do rozpočtu. Děkuji, Navrátilová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.06.2020 10:07:19 - Ing. Patrik Nacher
Hezký den,

myslím si, že ani tak nejde o to, že by se dalo ušetřit hodně peněz z rozpočtu. V tomto případě beru ty úspory jako symbol nebo signál společnosti, že se přehodnocují priority. Ten, kdo má neziskovou organizaci, jejímž zaměřením není servis občanům ale jehož činností je šíření nějakého názoru, tak ti by měli být placeni těmi, jejichž názory hájí. Tím se dostáváme do situace, kdy daňoví poplatníci někdy platí aktivity, které jdou proti jejich vlastním zájmům. Jde mi o elementární logiku, která by ve financování neziskových organizací měla být.

Patrik Nacher