Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2015 22:33:00

Lidé jako dojné krávy

Lidé jako dojné krávy

Prezident České stomatologické komory se v otevřeném dopise obrátil na naše politiky, aby připravili českou veřejnost na značné náklady za zubařské ošetřování.

 Dentisté žádají politiky, aby pacienti začali platit za běžné amalgámové plomby. Potom, co muži a ženy v talárech žádali zpětné dorovnávání platů, tak nemají dost ani ti v bílých pláštích.

Ironicky bych doplnil, že by mohli zpoplatnit i každou minutu čekání v čekárně. Evidentně, skutečnost, že si platíme povinné zdravotní pojištění, a to v řádu tisíců za rok, nám nebude v budoucnu garantovat ani nehezké plomby ze slitiny rtuti zdarma.

S oblibou se dnes říká, že u zubaře stojí otevření úst při pozdravu několik stovek, no a na křesle, to už bývá pořádná sumička. Pokud páni zubaři cítí nespravedlnost, tak řetězce rychlého občerstvení a jím podobné firmy je jistě za tučný peníz zaměstnají. Ať si stomatologové uvědomí to, za čí peníze bezplatně vystudovali.

Za poslední dekády budování »vytouženého« kapitalismu jsme to dotáhli na to, že se bude platit pomalu za vzduch a k lékaři dojíždět ještě desítky kilometrů daleko. Lidé se dnes cítí jako dojné krávy a na platy západních států nedohlédnete ani dalekohledem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama