Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.08.2020 23:06:30

Začíná rojení

 Začíná rojení

Někde se rojí komáři, jinde se rojí volební nápady. Někdo holt pojal přesvědčení, že lidé svou důvěru prodají za návštěvu letního kina nebo paličku česneku.

Možná by právě straně STAN slušelo, aby se více zajímala o zemědělce, chovatele i pěstitele zmíněného česneku, který v podzimních volbách chtějí rozdávat. Problém je v tom, že starostlivost o problémy lidí by měla být soustavná. Člověk si velmi dobře uvědomuje, jak složité je dosáhnout pozitivních změn. Doufám, že česnek Starostů a nezávislých bude z naší domácí úrody, alespoň tak pěstitelům pomohou k větším tržbám. Práce pro občany je pro mě dlouhodobou záležitostí. Věci, které dnes začínají být naplňovány, patří k mým cílům. Zlepšení podmínek pro chovatele, pěstitele i zemědělce jsou základní kroky pro navýšení potravinové soběstačnosti. Pomoc v těchto oblastech je možností, jak dosáhnout větší nabídky domácí produkce a tím snížení cenové nabídky pro spotřebitele. Jižní Morava si tuto zvýšenou pozornost i ze strany státu zaslouží. Návrat ke zkušenostem předků je dnes velmi smysluplný, obnova zavlažovacích systémů a další osvědčené metody mohou být s pomocí příslušných resortů ministerstev realizovány co nejdříve. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama