Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2013 17:15:25

Co všechno ještě vyplave

Co všechno ještě vyplave

Na některé ministry jsme už s chutí raději zapomněli. Některé kousky, které však za své vlády prováděli, jsou opravdu nezapomenutelné.

Studii na odborné vyjádření a metodiku degustací, kdy konzumenti piva porovnávají několik či více vzorků piva, to je snad jeden z velkých nápadů Petra Gandaloviče. 23 stránek popsaného papíru a cena vskutku hvězdná – 5,1 milionu korun. Pravda, celková suma byla mnohem vyšší. Můžeme být vlastně rádi, že jsme ušetřili. Jen se mi tak zdá, že za pět miliónů korun mohl stát zrekonstruovat například dětské hřiště. A tak, milí občané, být Vámi, si těchto 23 stránek přečtu, neboť objev, že k pivu patří neslané pečivo či sýr nevýrazné chuti, aby degustátoři vnímali i další druhy piv, je opravdu objev světový. Nepřipadá Vám tak trochu, že si z nás ministr Gandalovič udělal doslova dobrý den? Jinak totiž není možné pochopit, že ministerstvo přímo vyhazovalo peníze oknem.

Ing. Pavel Kováčik, předseda poslaneckého klubu KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama