Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2018 12:36:00

Poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb

Poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb

Komentář předsedy ODA k výsledkům prezidentských voleb

 „Pokud je nějaký velký závod, třeba Tour de France, nebo Paříž-Dakar, vždy v tomto závodě skončí někdo první, někdo poslední a někdo uprostřed. Ale pro mě osobně jsou všichni účastníci takových závodů borci, protože je dokončili. V tomto případě si myslím, že poděkování si zaslouží všichni kandidáti prezidentských voleb. Obětovali půl roku svého života, aby se věnovali kampani a Vám občanům, abyste měli možnost si vybrat svého prezidenta.

Vidím mnoho positiv na kampani pana Vratislava Kulhánka. Pozitiva vnímám především v tom, že se nám za dva měsíce podařilo získat 40 tisíc občanských podpisů na podporu pana Kulhánka. Další pozitivum je v tom, že jsme byli podpořeni 24 poslanci, a to napříč politickým spektrem, takže osobnost pana Kulhánka zaujala i zákonodárce. Myslím si, že pan Kulhánek byl dobře zvoleným kandidátem. Jeho zkušenosti jsou nadprůměrné, ale prezidentská kampaň je také o tom, aby člověk o svých zkušenostech dokázal přesvědčit voliče.

Jsme rádi, že ODA udělala politickou práci. Byli jsme jednou z mála politických stran, která postavila kandidáta na prezidenta, a bylo pro nás překvapením, že ty velké parlamentní strany nebyly schopné prezidentského kandidáta představit vůbec. Takže v tomto smyslu jsme svoji politickou práci odvedli velmi dobře.

Chtěl bych poděkovat panu Kulhánkovi za jeho nasazení a jeho osobnímu týmu, který si sám vybral a který ho podporoval v diskuzích. Rád bych poděkoval i technickému týmu, který byl sestaven ze strany ODA a připravoval všechny tiskoviny, videa a ostatní produkční činnosti.

Zároveň nejvýznamněji děkuji všem voličům, kteří dali hlas panu Kulhánkovi a ocenili jeho vlastnosti a způsobilost ovlivňovat domácí a zahraniční politiku. ODA vznikla před 10 měsíci a věříme, že naše cesta povede vzhůru. Rádi bychom přesměrovali podporu všech příznivců ODA na pana Drahoše a vyjádřili mu naši podporu v dalším kole prezidentských voleb.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama