Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2021 12:52:00

Podporovatele jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale doplňova

Podporovatele jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale doplňova

Aliance pro budoucnost zabezpečí, aby veškeré státní příjmy a výdaje byly transparentní a srozumitelné a veřejně dostupné na jednotných webových stránkách ministerstev nebo státem zřízených či ovládaných osobách.

 Nemáme v plánu zvyšovat současnou daňovou sazbu daně z příjmu právnických a fyzických osob. Naopak od roku 2023 budeme trvat na jejím postupném snižování o 0,5 procent ročně až na konečnou sazbu 12 procent.   Aliance pro budoucnost se vytvořila v polovině letošního března, kdy se domluvila spolupráce několika neparlamentních stran z celého politického spektra. Některé průzkumy nám momentálně po dvou měsících fungování přisuzují podporu okolo 1,5 procenta voličů a o něco vyšší volební potenciál, který zatím nezahrnuje ostatní členy aliance. Našim cílem je ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR získat 5 procent hlasů a nejméně 8 mandátů.   Podporovatele aliance jsme vybírali tak, aby se jejich voliči nepřekrývali, ale naopak doplňovali. Na kandidátce Aliance pro budoucnost tedy budou osobnosti z vedení politických stran s velkými lidskými i praktickými zkušenostmi z podnikání, zemědělství, sportu, zdravotnictví, vedení municipalit i ti, kteří apelují na bezpečnost státu a vlastenectví. Nejedná se tedy o politický „slepenec“ pro účely voleb, ale o promyšlený politický projekt.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama