Ing. Pavel Uhlíř

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2012 19:38:36

Poslední oblastní sdružení nominovalo své kandidáty

Poslední oblastní sdružení nominovalo své kandidáty

Oblastní sdružení ODS Pardubice zná již od úterý své kandidáty pro volby do Zastupitelstva Pardubického kraje v roce 2012.

 V úterý 28. února 2012 se jako poslední oblastní sdružení ODS v Pardubickém kraji sešli na svém jednání delegáti oblastního sněmu OS ODS Pardubice, kde tajnou volbou schválili nominace kandidátům do krajských voleb v následujícím pořadí Smetanová Jana, Mazuch Jan, Kohout Pavel, Lejhanec Jiří, Burešová Irena, Chlaň Alexander, Příhoda Leoš, Mareš Miroslav, Haas Karel, Krátká Hana, Svoboda Pavel, Karamazov Simeon, Antal Miroslav, Petrenec Jozef, Ulrych Martin, Křivka Jan, Vondra Daniel.

Konečnou podobu kandidátní listiny budou občanští demokraté v Pardubickém kraji volit na regionálním sněmu dne 27. března 2012 v hotelu Zlatá štika v Pardubicích.

Úterního jednání se také zúčastnil člen Výkonné rady ODS Ing. Ladislav Libý, který mohl poskytnou aktuální informace o vnitrostranických záležitostech i o politickém výhledu, neboť se v pondělí konalo jednání Výkonné rady ODS.

Vzhledem k tomu, že březnový regionální sněm ODS Pardubického kraje bude volební, zabývali se delegáti oblastního sněmu ODS Pardubice také nominacemi na předsedu Regionálního sdružení ODS Pardubického kraje, kam byl nominován současný lídr krajské kandidátky ODS v Pardubickém kraji pro krajské volby 2012 Petr Tupec. Dále byl nominován za pardubickou oblast na místopředsedu Regionálního sdružení ODS Pardubického kraje Ing. Jiří Lejhanec a na člena regionální rady ODS Pardubického kraje Ing. František Dittrich.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama