Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2017 10:04:00

Host do domu...

Host do domu...

Jsme rádi, že žijeme v zemi, jež má bohatou historii a tradice. Každý z nás je na svou vlast hrdý.

 Učíme své děti úctě k hodnotám, dodržování zákonů a pravidel. Jsme pohostinní a tolerantní. V současné době je však třeba dávat dobrý pozor na takzvané hosty v podobě migrantů, kteří chtějí vše, nejeví známky pokory ani touhu pracovat.

Často se z nich v Evropě vyklubou teroristé, poslové smrti zrůdného Islámského státu. Rádoby „hosté“ se stávají rizikem pro životy spousty lidí.

Včerejší rozhodnutí nezávislého soudu v rámci somálské studentky, která se soudila o to, že zákaz hidžábu je diskriminací, velmi vítáme. Soud dal za pravdu škole. Možná první krůček k reálnému postoji do budoucnosti. Je škoda, kolik zbytečného času lidé tímto handrkováním strávili.

Staré přísloví „host do domu, Bůh do domu“ již dnes nemusí platit v celé šíři. Buďme opatrní, koho do naší poklidné země přijmeme, abychom se nemuseli bát o život svůj ani svých blízkých.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama