Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2011 20:02:19

VV nikdy neměly vládnout

VV nikdy neměly vládnout

Nikdo by se nemohl divit, kdybych se radostí rozplýval nad zaslouženým koncem ministra dopravy Víta Bárty z VV, který mě upřímně řečeno nepřekvapil. Neříká se, že lež má krátké nohy? A Vít Bárta o mně lži šířil...

Jakou právní váhu měly jeho argumenty, když se dnes ukazuje, že on sám se mohl dopouštět trestného činu, neboť v ústavní funkci naplňoval naplánované kroky proti politickým a ekonomickým zájmům republiky? Podle mně žádnou. A radost z nich měli jen ti, kteří se chtěli vyhnout čestnému politickému souboji.

Ne, radost z konce Víta Bárty nemám, protože přišel pozdě. Přesněji řečeno, nikdy se k možnosti politicky ovlivňovat život spoluobčanů neměl dostat. Moc získal na základě planých politických slibů, lží a jak se ukazuje možná i korupce. To mu následně umožnilo podporovat kroky vlády namířené proti zájmům občanů. Vít Bárta si i po demisi s největší pravděpodobností bude žít dobře. Ti které podvedl, bohužel stejný osud mít  nebudou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama