Ing. Petr Bendl

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2012 18:14:00

Jiří Jehlička novým ředitelem kladrubského hřebčína

Jiří Jehlička novým ředitelem kladrubského hřebčína

Ministr zemědělství Petr Bendl jmenoval novým ředitelem státní příspěvkové organizace Národní hřebčín Kladruby (NHK) Jiřího Jehličku.

Nový šéf hřebčína vzešel z výběrového řízení, do kterého se přihlásilo sedm osob. Jehlička se své funkce ujme 15. listopadu.

Jiří Jehlička (57) vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích. Pracoval jako zootechnik, později jako hlavní zootechnik. Na Státním statku Netvořice založil chov kladrubského bělouše. V roce 1991 začal působit v soukromém sektoru, ve společnostech, které se zabývají chovem nebo ustájením koní a výukou jezdectví. Působil např. v Radě plemenné knihy starokladrubského koně při NHK a je dlouholetým členem České jezdecké federace.

 Kateřina Böhmová
 ředitelka Odboru komunikace MZe
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama