ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2020 12:22:00

Koronavirus tady stále je a je potřeba to tak vnímat

Koronavirus tady stále je a je potřeba to tak vnímat

Náměstek primátora Petr Hlubuček je zdravý, má negativní test na COVID-19.

Náměstek primátora hl. m. Prahy Petr Hlubuček, který 16. června onemocněl novým typem koronaviru, má poslední dva testy na COVID-19 negativní. Podle lékařů a hygieniků se tak vyléčil a může opustit karanténu a vrátit se zpět do práce.

„Mám radost, že mám dva za sebou jdoucí testy na COVID-19 negativní a že jsem se tedy uzdravil. Po celou dobu jsem dodržoval karanténu a byl ve spojení s hygieniky. Mám také radost z toho, že se toto onemocnění neprokázalo u nikoho z kolegů z vedení města,“ říká náměstek Petr Hlubuček.

„Pan náměstek Hlubuček prodělal poměrně lehkou formu onemocnění COVID-19. V posledních dnech absolvoval v rozmezí 24 hodin dva po sobě jdoucí testy RT-PCR s negativním výsledkem. Tím splnil kritéria stanovená Světovou zdravotnickou organizací a je považován za vyléčeného, může se vrátit zpět k běžnému stylu života,“ říká MUDr. Zdeňka Jágrová, ředitelka Hygienické stanice hlavního města Prahy.

„Rád bych i díky vlastní zkušenosti připomněl, že koronavirus tady stále je a je potřeba to tak vnímat. Prosím tedy občany, aby dodržovali veškerá předepsaná hygienická opatřeni. Zdá se, že epidemie je na ústupu, to ale neznamená, že u někoho nemůže být průběh nákazy o poznání těžší, než byl u mě,“ dodává náměstek Petr Hlubuček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama