Ing. Petr Měřínský

  • ANO 2011
  • Přerov
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2020 13:06:00

Hasiči chtějí dovybavit svou novou stanici

Hasiči chtějí dovybavit svou novou stanici

O dotaci ve výši 150 000 korun požádali město přerovští hasiči. Peníze chtějí použít na vybavení nově vybudované hasičské stanice.

Letos je totiž čeká stěhování z jejich dlouholetého a už nevyhovujícího sídla - ze Šířavy se přemístí do zbrojnice v ulici 9. května.

„Potřebují tam dovybavit prostor garáží zásahových vozidel, prostor chemické, technické, strojní a spojové služby, sklady, šatny mužstva a také prostor pro fyzickou přípravu příslušníků,“ shrnul přerovský primátor Petr Měřínský. Hasiči předpokládají, že za vybavení zaplatí 430 tisíc korun - část pokryjí financemi z prostředků Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje, část by mohlo do nové zbrojnice vložit město Přerov.

Radní už s poskytnutím dotace souhlasili, hlasovat o ní budou ještě zastupitelé.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama