Ing. Petr Třešňák

  • Piráti
  • Mariánské Lázně
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 15:09:00

Podívejte se, prosím, do vlastních řad

Podívejte se, prosím, do vlastních řad

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

 Já budu stručný. Já jsem tak čekal, když vystoupil s faktickou pan doktor Kaňkovský, že to vrátí do té odborné roviny, a tak přesně měla ta diskuse vypadat. A k tomu, co teď říkala Věra Procházková. Já s ní naprosto souhlasím, to, co tady předvádí pan Bojko, mi přijde jako nedůstojné této Sněmovny. Ale podívejte se, prosím, do vlastních řad. Kdo tu dneska rozjel debatu tímto směrem? Vždyť to byla vaše kolegyně paní Pastuchová, prostřednictvím pana předsedajícího, která si také neváží kolegů zvolených do Poslanecké sněmovny. A já rozhodně nejsem z té strany politického spektra, abych se kolegyně Hyťhové zastával, ale tady se jí musím zastat. Tady měla být odborná diskuse a ne zpochybňování jakéhokoliv vzdělání nebo odbornosti.

Paní Pastuchová, prostřednictvím pana předsedajícího, včera jsme tu hlasovali o mnoha zákonech. Já vím, že jste k nim nevystupovala. Hlasovalo se o Dukovanech, o obnovitelných zdrojích. A já si myslím, že to jsou věci, o kterých vy taky víte tužku(?), a taky jsem to tady nezmiňoval. Díky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama