Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2018 12:45:00

Kam až vede politická korektnost

Kam až vede politická korektnost

Komentář na facebookovém profilu k sexuálnímu násilí ve Švédsku.

Tak tohle je snad černá noční můra. Ve Švédsku se běžně děje, že pokud žena napadená či znásilněná imigrantem chce nahlásit znásilnění, švédská policie se takovým případem často nezabývá, či dotyčnou postiženou odrazuje od toho, aby věc oznámila. A pokud tak učiní, tak ji často popotahuje.

Z 843 mužů odsouzených za znásilnění nebo za pokus o znásilnění za posledních pět let podle zprávy Svt Nyheter (Švédská televize) pocházelo 58 % pachatelů ze zahraničí - ze Středního východu, severní Afriky, jižní Afriky a dalších míst mimo Evropu. Pokud jde o muže odsouzené za pokus o znásilnění, stejně jako o znásilnění, kde se oběť a pachatel předem neznali, bylo 80 % mužů cizího původu a 40 % mužů bylo ve Švédsku nejdéle rok.

To je šílené, k čemu tuto zemi zavedla politická korektnost. Imigranti si tam vesele řádí, napadají a znásilňují ženy a málem potrestané jsou za to postižené ženy! K takovým výsledkům vede multikulturalismus a otevřená migrační politika, kterou podporují sluníčkáři, ČSSD či TOP 09.

Zmíněný článek ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama