Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2016 14:01:30

Koalice SPD a SPO v Libereckém kraji má v tématech jasno!

Koalice SPD a SPO v Libereckém kraji má v tématech jasno!

Do krajských voleb v Libereckém kraji se přihlásilo 20 politických subjektů. Jedná se vesměs o klasické politické strany s celostátní působností. Výjimku tvoří Starostové pro Liberecký kraj (STAN) a Změna pro Liberecký kraj (ZpL).

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) vzniklo zhruba před rokem jako důsledek puče v hnutí Úsvit na jeho zakladatele Tomia Omuru. Byla to touha po moci a penězích co vedlo pučisty z Úsvitu k tomuto kroku. Tomio Okamura založil bez jakýchkoliv finančních prostředků hnutí SPD, které má k dnešnímu dni cca 9800 členů a tím se stává jednou z pěti největších politických stran a hnutí v rámci celé České republiky. Hnutí SPD prosazuje radikální změnu politického systému, chceme přímou demokracii, referendum a odvolatelnost politiků a požadujeme jejich hmotnou a trestní odpovědnost. Požadujeme vypsání referenda o vystoupení z EU. Chceme zákon o prokázání původu majetku a to zpětně. Chceme konec zvyšování  daní. Budeme vytvářet nová pracovní místa a podpoříme proto podnikatele a živnostníky. Nedovolíme další okrádání občanů lichvářskou a exekutorskou mafií. Chceme právo a spravedlnost. Nechceme drahý a nefunkční sociální systém, chceme systém podporující všechny slušné lidi, seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou. Chceme budoucnost bez dluhů. Nechceme být provincií EU, chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku – naši vlast.

Do krajských voleb 2016 v rámci Libereckého kraje vstupujeme jako Koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv občanů (SPO), známá také jako „Zemanovci“. Důvodem je skutečnost, že máme velmi blízké programy. Chceme mít kraj bezpečnější, a proto nechceme na území našeho kraje budovat žádná azylová a detenční zařízení a mešity pro ilegální imigranty. Podporujeme prezidenta Miloše Zemana a jeho názory na přímou volbu starostů a hejtmanů. Požadujeme přímou volbu generálního ředitele ČT a do prověření jejího hospodaření budeme navrhovat osvobození od koncesionářských poplatků všechny seniory. Chceme stejnou úroveň zdravotní péče pro všechny občany kraje na odpovídající úrovni a to zejména v jeho okrajových částech. Chceme investice na rozvoj infrastruktury do okrajových částí kraje a tím zvýšit úroveň kvality života místních občanů. Chceme snížit zadlužení našeho kraje a máme také výhrady k hospodaření s vodou a lesy na jeho území. Požadujeme vyřešení finanční kompenzace případné sanace zásoby podzemních vod v celém jizerskohorském pásu před plánovaným prolomením těžebních limitů v hnědouhelném dole Turów-Bogatyně. Obecně chceme, aby se všem obyvatelům Libereckého kraje žilo lépe. Jsme také přesvědčeni, že politika nejen na krajské úrovni potřebuje nové tváře.

Přijďte proto podpořit svým hlasem Koalici Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Stranu Práv Občanů (SPO) v krajských volbách 7-8. října 2016. Potřebujeme Váš hlas k tomu, abychom mohli věci změnit ve Váš prospěch. Děkujeme.

Ing. Radovan Vích

Předseda Regionálního klubu SPD LBK a volební lídr společné kandidátky SPD a SPO LBK 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama