Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2016 16:20:39

Vích (SPD) BREXIT, CZEXIT a EUROEXIT v kontextu informací ČT24

Vích (SPD) BREXIT, CZEXIT a EUROEXIT v kontextu informací ČT24

ČT 24 je stále provládní a proevropská, přestože názory převážné většiny občanů našeho státu jsou jiné. A to není objektivní zpravodajství za které by se měly platit poplatky!

 BREXIT je 8 hodin minulostí, ale naše "nejveřejnoprávnější" ČT neutichá s "proevropskou" a "vlezdobruselistickou" politikou. Vyjádření kdysi úspěšného ekonoma a nyní neúspěšného Státního tajemníka pro Evropské záležitost Tomáše Prouzy o nutnosti sounáležitosti, jednoty a solidarity členských států EU v kontextu nočních "Brexitových" událostí, jsou zarážející. Na ČT24 se od rána vystřídala spousta hostů a komentátorů, ale je evidentní, že ČT24 s hosty improvizuje. Čekal se výsledek opačný a komentátoři typu Pehe, Gabal, Halík a další byli připraveni pochlebovat sebechvále EU ve stylu jak to všichni dělají dobře a v zájmu obyčejných občanů EU. Zpochybňovány jsou i výroky Nigela Farage (UKIP) ve smyslu ušetřených plateb za zdravotnictví a jen okrajově bylo zmíněna informace, že Geert Wilders oznámil, že je na řadě s referendem Nizozemí a další státy budou následovat. Británie přivedla oligarchy EU Junckera, Schulze, Tuska a další do situace, kdy si budou muset přiznat, že zásadně chybovali a že svou nabubřelou politikou jsou zcela mimo realitu v rámci rozdílnosti názorů jednotlivých členských zemí EU. Myšlenka Spojených států evropských se prostě začala rozpadat na základě prvků přímé demokracie, kdy si formou referenda suverénní stát určil, kde chce a kde nechce být. Je to řádnou fackou všem politikům EU a názory ČT24 tomu nemohou již zabránit. Na konci tunelu se totiž objevilo světlo a to se bude přibližovat a zvětšovat a to nezadržitelně! Přejme si, aby to bylo rychle!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama