Ing. Tomáš Czernin

  • TOP 09
  • Jičín
  • místopředseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2019 14:43:11

Naše jednota a solidarita nesmí být zpochybňována

Naše jednota a solidarita nesmí být zpochybňována

Komentář na facebookovém profilu k návštěvě velitelství NATO v polském Elblagu

Vracím se z Polska, kde jsme s Výborem pro zahraničí, bezpečnost a obranu jednali o společné ochraně evropských hranic. Pro mě osobně bylo vrcholem setkání s vojáky divize NATO ve městě Elblag nedaleko Kaliningradu.

Zástupcem velitele této mezinárodní jednotky, v níž je zastoupeno celkem 15 členských zemí, je náš generál Karel Řehka, kterého si nesmírně vážím. Je to člověk kompetentní, má skvělý výcvik a zároveň je velmi lidský. Za svoje muže se nezdráhá postavit v jakékoliv situaci - dobře si pamatuji, jak se zastal našich padlých vojáků v Afghánistánu, když byla jejich památka zneuctěna slovy tehdejšího ministra zahraničí o zbytečných obětech.

Naše jednota a solidarita nesmí být zpochybňována, pro NATO je důležitá společná prezentace síly, díky níž si nikdo netroufne ani na ty nejslabší. Jsem hrdý na naše muže, kteří princip “jeden za všechny a všichni za jednoho” ctí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama