Ing. Václav Novotný

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2015 11:15:52

Projev nulové kompetence paní primátorky a její absolutní arogance

Projev nulové kompetence paní primátorky a její absolutní arogance

Prohlášení klubu TOP 09 a nezávislých k nesvolání zastupitelstva primátorkou

Zastupitelský klub TOP 09 a nezávislých byl informován, že paní primátorka nehodlá svolat lednové jednání Zastupitelstva hlavního města Prahy.

Zastupitelstvo, jako vrcholný orgán správy města je tak na více, než dva měsíce disfunkční.

Rada hlavního města v letošním roce ještě nejednala a její poslední jednání se odehrálo týden před Vánoci. Rada tedy zasedne téměř po měsíci.

Rozhodovací mechanismy města jsou tak dlouhodobě zablokovány v naprosté nečinnosti.

Jedná o projev nulové kompetence paní primátorky, její absolutní arogance a neschopnosti předložit k projednání jakýkoliv věcný problém.

V situaci, kdy město nemá schválený rozpočet, městské části a městské organizace žijí v rozpočtovém provizoriu a existuje řada dalších celoměstsky významných záležitostí, které nelze uzavřít jinak, než rozhodnutím rady či zastupitelstva, se jedná o naprosto nezodpovědný hazard, který podlamuje funkčnost Prahy.

Klub TOP 09 a nezávislých tímto vyzývá primátorku ke svolání lednového zastupitelstva v řádném termínu tak, aby aktuální problémy města mohly být projednány a řešeny k jeho prospěchu.

Václav Novotný
Klub TOP 09 a nezávislých
předseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama