Ing. Václav Novotný

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2018 11:20:00

Byli jsme svědky absolutního kolapsu vládnoucí koalice

Byli jsme svědky absolutního kolapsu vládnoucí koalice

Prohlášení předsedy klubu zastupitelů TOP 09 MHMP

 Včera jsme byli svědky absolutního kolapsu vládnoucí koalice, která se tváří, že vede toto město. Zasedání zastupitelstva hlavního města Prahy, na němž měla být projednána řada bodů, např. dotací městským částem, granty a v neposlední řadě záležitosti Libeňského mostu, skončilo s neschváleným programem a fakticky neproběhlo.

Významné problémy města tak zůstávají neřešeny, správa města se rozpadá a fatální kontroverze, kterými je vláda ANO, ČSSD, Zelených, Starostů a KDU-ČSL naplněna, dospěla ke svému smutnému vyvrcholení. Lze jen s obavami přihlížet, do jakého hlubokého marasmu bude město vrženo.

Klub TOP 09 vyzývá vládnoucí koalici, aby ze současné situace neprodleně vyvodila důsledky a aby neprodleně rezignovala na vedení města, které prokazatelně nezvládá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama