Ing. Václav Novotný

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2017 6:36:00

Věříme, že se současná koalice konečně přihlásí ke své odpovědnosti

Věříme, že se současná koalice konečně přihlásí ke své odpovědnosti

TOP 09 kvůli Městskému okruhu iniciuje mimořádné zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy.

Na čtvrtečním zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy TOP 09 i další opoziční zastupitelé znovu urgovali vedení města ve věci zahájení prací na dokončení Městského okruhu. Ze strany současné koalice byly veškeré apely v této věci opět ignorovány. Okruh, ke kterému se Rada hlavního města Prahy verbálně hlásí, je také nadále v nedohlednu. Praha ale toto základní dopravní řešení potřebuje a klub TOP 09 a nezávislých na jeho realizaci nehodlá rezignovat.

„Proto jsme se společně s kluby ODS a Nezávislí rozhodli svolat mimořádné zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy s jedním bodem programu, a totiž Městský okruh – zasedání, které proběhne bez zbytečného prodlení ještě před volbami. V této věci jsme primátorce Adrianě Krnáčové předali výzvu podepsanou více než jednou třetinou zastupitelů,“ doplňuje předseda klubu TOP 09 a nezávislých Václav Novotný a dodává: „věříme, že se současná koalice konečně přihlásí ke své odpovědnosti a že práce na okruhu na základě této naší iniciativy konečně budou pokračovat.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama