Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2020 15:52:00

Jakékoli spekulace o svém propojení s Českou televizí musím odmítnout

Jakékoli spekulace o svém propojení s Českou televizí musím odmítnout

Komentář na facebookovémn profilu k obvinění pemiérem Babišem z propojení s Českou televizí

 Premiér Babiš se ptá, jak to dělám s Českou televizí. Pěkně prosím, to je moje know-how. Což o to, já bych mu to i řekla, ale jak premiéra znám, on to určitě začal dělat taky. Ctrl+C, Ctrl+V, znáte to... A to by se mu vyplatilo! Kdyby to věděl, ušetřil by třeba za nákup mediálního domu Mafra, a že se tehdy musel plácnout přes kapsu!

A teď už na vážnou notu: jakékoli spekulace o svém propojení s Českou televizí musím odmítnout. Bohužel. A vlastně ani to know-how nemám. Přesto žiju docela spokojeným opozičním životem, který by byl ještě spokojenější, kdyby premiér této země neplácal takové nesmysly a raději zatlačil na vyhodnocení našich seznamů projektů ve školství, kterým chybí financování.

Zatím totiž nemám vůbec žádnou reakci. Chci tak moc?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama