Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2021 13:21:00

Nesmíme dopustit zastavení všech unijních fondů celé ČR

Nesmíme dopustit zastavení všech unijních fondů celé ČR

Na plenárním zasedání Evropského parlamentu dnes proběhla další z debat ke střetu zájmů českého premiéra Andreje Babiše.

 Poslanci z ostatních zemí EU varovali před zastavením všech unijních peněz směřujících do České republiky, pokud si Česká republika tento střet zájmů Andreje Babiše nevyřeší.

„Zastavení veškerých unijních peněz jdoucích do České republiky by ohrozilo řadu rozpracovaných projektů v infrastruktuře, zemědělství nebo ve vzdělávání. K tomuto nesmí dojít. Vyzývám české orgány, aby přestaly vyplácet veškeré dotace společnostem v přímém či nepřímém vlastnictví českého premiéra. A to i pod záminkou potřeby přezkumu Evropským soudním dvorem. Pouze v tomto případě nebudou ohroženy peníze směřující k ostatním subjektům,“ uvedla poslankyně Evropského parlamentu Veronika Vrecionová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama