Ing. Vladimíra Lesenská

  • SPD
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2021 20:41:00

Chci ochránit pracující občany před dopady koronavirové krize

Chci ochránit pracující občany před dopady koronavirové krize

Lídryní kandidátky Svobody a přímé demokracie (SPD) v Královéhradeckém kraji je ředitelka kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR a exposlankyně Ing. Vladimíra Lesenská.

Mezi její krajské priority patří dostavba dálnic D11 a D35 a dopravní obslužnost v odlehlejších částech kraje, dostupná lékařská péče zejména v menších obcích a dostupné bydlení pro mladé rodiny a seniory v kraji.

Na úrovni Poslanecké sněmovny se bude zabývat sociální problematikou, zejména pak zmírňováním dopadů koronavirové krize na trh práce. “Dopady koronavirové krize mohou ze dne na den změnit životy lidí. Chci ujistit všechny pracující občany, že ve Sněmovně budu především pro ně,” konstatuje Vladimíra Lesenská, pro kterou je sociální oblast blízká nejen po odborné stránce, ale i po té lidské. Před časem jí totiž po dlouhé těžké nemoci zemřel manžel, o kterého se starala, a pečuje také o její rodiče, kteří jsou již v pokročilém věku. “Kampaň do Poslanecké sněmovny chci vést v úctě, a to nejen k voličům, ale i k protikandidátům. Politika je sice o názorových střetech, ale to přeci neznamená, že by politik nemohl jít občanům příkladem,” uzavírá lídryně kandidátky SPD v Královéhradeckém kraji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama