Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2020 19:37:00

Podnikatelé potřebují kompenzace, svolávám podvýbor pro podnikatelské prostředí

Podnikatelé potřebují kompenzace, svolávám podvýbor pro podnikatelské prostředí

Poslanec ODS Vojtěch Munzar svolal na čtvrtek mimořádné jednání podvýboru pro podnikatelské prostředí, kde chce od jednotlivých ministerstev slyšet, jaké konkrétní formy podpory chystá vláda pro podnikatele, kterých se dotýkají vládní restrikce.

 „Vláda měla společně s omezeními vyhlásit také konkrétní formu podpory pro postižené podnikatele a firmy. Nic takového se ale bohužel nestalo, jediné, čeho se podnikatelé zatím dočkali, jsou neurčité sliby ministra Havlíčka a členů vlády. Proto jsem se rozhodl svolat podvýbor pro podnikatelské prostředí, na kterém budeme chtít od zástupců ministerstev průmyslu a obchodu, financí a sociálních věcí informace, jaká kompenzační opatření konkrétně chystají. Je to i forma tlaku na to, aby adekvátní podpůrná opatření byla vyhlášena a poskytnuta co nejdříve,“ říká poslanec ODS Vojtěch Munzar.

Na schůzi podvýboru jsou přizváni i podnikatelské asociace a Hospodářská komora.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama