Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2020 8:36:00

U vlády Andreje Babiše je běžné něco říkat a něco jiného dělat

U vlády Andreje Babiše je běžné něco říkat a něco jiného dělat

Komentář na facebookovém profilu k vládní podpoře rozšíření kompetencí centrální banky

 Andrej Babiš kritizuje banky za nedostupné hypotéky, které lidem komplikují pořízení bydlení. To je čím dál těžší v době, kdy ceny bytů i nájmů rostou.

Říká to v okamžiku, kdy zároveň jeho vláda prosazuje ve sněmovně novelu zákona o ČNB, kterou se mají rozšířit kompetence centrální banky v oblasti regulace hypoték.

U vlády Andreje Babiše je běžné něco říkat a přitom něco jiného dělat. Vzdal jsem už snahu tomu porozumět, beru to jako rys jeho vládnutí.

My dlouhodobě nepodporujeme větší pravomoci ČNB v oblasti vyšší regulace hypoték, protože ta by způsobila větší nedostupnost vlastnického bydlení pro většinu lidí. Chceme zemi, kde lidé vlastní své domovy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama