Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2014 14:59:27

Schváleny rozvojové projekty organizací v kultuře

Schváleny rozvojové projekty organizací v kultuře

Rada kraje na svém zasedání 5. května schválila první část rozvojových projektů příspěvkových organizací v kultuře

Rada kraje na svém zasedání 5. května schválila první část rozvojových projektů příspěvkových organizací v kultuře na rok 2014 v úhrnné hodnotě cca 4,5 milionu Kč. „Rozvojové projekty jsou každoroční součástí rozpočtu kapitoly kultury a jsou to akce zaměřené na tvorbu nových expozic a doprovodných programů a také akce, které podporují opravy a obnovy svěřeného majetku.“ představil rozvojové projekty radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„Mezi projekty nechybí příspěvek na vytvoření expozice o dějinách domu a jezuitského řádu pro Jezuitskou kolej v Kutné Hoře ani příspěvek na expozici v zámku v Roztokách u Prahy – obě akce jsou sledované ukazatele v rámci projektu kofinancovaného z evropských fondů.“ doplnil.

Muzeum Podblanicka získá prostředky na novou expozici v zámku ve Vlašimi, Muzeum Českého krasu opraví průčelí své památkově chráněné budovy v Berouně.

Ve skanzenu Mayrau získají prostředky na údržbu vlečky, která nově spojí město Kladno se skanzenem, Regionální muzeum v Kolíně zase finance na realizaci výstavy Poklady starého Egypta.

Mezi dalšími projekty je i příspěvek na úpravu vnitřních prostor v barokní faře v Dolní Krupé či příspěvek na opravy šindelových střech ve Skanzenu v Přerově nad Labem.

V Jílovém u Prahy bude také realizována třetí etapa rekonstrukce stálé expozice zlata a Muzeum TGM v Rakovníku se také dočká nové expozice.

- See more at: http://www.zdenekstefek.cz/aviza-a-reportaze/289-schvaleny-rozvojove-projekty-organizaci-v-kulture#sthash.oFam8y01.dpuf
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama