Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2014 13:43:18

Velikonoční výstavka v sídle kraje

Velikonoční výstavka v sídle kraje

Ve středu 9. dubna se v budově Krajského úřadu Středočeského kraje uskutečnila tradiční Velikonoční výstavka.

Ve středu 9. dubna se v budově Krajského úřadu Středočeského kraje uskutečnila tradiční Velikonoční výstavka, na které si návštěvníci mohli koupit kraslice, beránky a další velikonoční výrobky z neziskových organizací, domovů seniorů a od hendikepovaných dětí. Mezi zájemci z řad zaměstnanců i veřejnosti  nechyběl ani radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, radní pro zdravotnictví Jiřina Fialová nebo předsedkyně finančního výboru Zuzka Nekovářová. 1. patro bylo totiž skutečně neuvěřitelnou přehlídkou umu a šikovnosti, a to za velice příznivé ceny.

"Koupil jsem si mimo všelijakých pamlsků i za sebou kráčející 4 keramické kachničky, které se budou na velikonočním stole vedle nějaké pečínky pěkně vyjímat." popsal svůj úlovek radní Štefek.  Velikonoční výstava se chystá každý rok, stejně jako vánoční.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama