Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2013 13:36:23

Vítězem VII. ročníku florbalového turnaje žáků kraje se stal Benešov

Vítězem VII. ročníku florbalového turnaje žáků kraje se stal Benešov

Měl jsem tu čest vidět závěrečné zápasy a předat medaile výhercům.

Ve sportovní hale ZŠ Benešov v Jiráskově ulici se 7. listopadu konalo krajské finále VII. ročníku florbalového turnaje žáků 4. a 5. tříd.

Smíšená družstva sehrála na turnaji pod záštitou hejtmana Josefa Řiháka po celém kraji bojovné florbalové zápasy a ti nejlepší se o nejcennější kovy utkali právě v Benešově.

Shlédnout semifinálové zápasy, boje o medaile a ocenit vítěze přijel i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

První místo nakonec patřilo domácímu mužstvu, které ve finále porazilo Čerčany poměrem 5:0. Třetí místo obsadil tým z Mladé Boleslavi, který porazil soupeře z Rakovníka vysoko 13:4.

„Gratuluji domácím vítězům, ale ocenění si zaslouží i ostatní zúčastnění, protože jsem viděl, že hrají čestně, s nasazením, s vůlí po vítězství a také s nadšením. Tím vítězí často i sami nad sebou. A podporu si samozřejmě zaslouží i celý realizační tým, který dlouhodobě investuje do budoucích generací pozitivní přístup k životu.“ ohodnotil zápasy radní Štefek a dodal: „Škoda jen, že krajským kolem zápasy končí, že nenavazuje třeba mezikrajová, celostátní soutěž.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama