Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2014 7:55:08

Z veletrhu For bikes

Z veletrhu For bikes

Od 28. do 30. března se v pražských Letňanech konal 5. ročník veletrhu cyklistiky a všeho, co k tomu patří, veletrh For bikes.

Od 28. do 30. března se v pražských Letňanech konal 5. ročník veletrhu cyklistiky a všeho, co k tomu patří, veletrh For bikes. Stánek Středočeského kraje bylo možné naleznout v rámci bloku ostatních krajů a na veletrhu prezentoval širokou nabídku rekreačních aktivit a doprovodných služeb v okolí Prahy: cyklotrasy, tipy na výlety a informace o rozvoji cyklistické infrastruktury.

„Největší zájem byl tradičně o cyklomapy jednotlivých částí kraje, které byly rozdávány zdarma. Cykloturistika je rozvíjející se součástí cestovního ruchu a jsem rád, že i v našich muzeích a galeriích přibývají služby pro cyklisty, od stojanu na kola přes úschovny a servisy až po certifikované služby typu „Cyklisté vítáni“.“ komentoval fronty před stánkem radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který se veletrh navštívil.

Středočeský kraj dlouhodobě podporuje cykloturistiku, včetně projektů „Česko jede“, a podílí se značnou měrou na vytváření sítě cykloturistických tras.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama