Ing. arch. David Damaška, Ph.D

  • R2014
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2014 7:06:39

„Uzavírání Smetanova nábřeží“, vzpomínáte?

 „Uzavírání Smetanova nábřeží“, vzpomínáte?

Za necelý týden půjdeme zvolit nové vedení Prahy. Protože slíbit se dá cokoli, je dobře si v tomto čase připomenout konkrétní činy. Jedním z těch nezapomenutelných bylo uzavírání Smetanova nábřeží, kterým hned pětkrát primátor Hudeček (TOP09) „potěši

Je tomu přesně rok, kdy magistrát pod vedením primátora Hudečka, začal pod heslem „Nábřeží žije“ každou sobotu v měsíci uzavírat Smetanovo nábřeží. Vzpomínáte, jaké to tenkrát bylo a proč se to vlastně konalo? To si totiž odborníci z magistrátu, pan primátor Hudeček, ve spolupráci s panem Kaslem, zkoušeli, co to udělá s dopravou v centru Prahy, pokud se Smetanovo nábřeží nebo i Malá Strana, uzavřou pro dopravu bez náhrady. Šlo o takový pokus-omyl. Na Smetanově nábřeží se místo aut postavilo spousty stánků jako na vesnické pouti a v okolních úzkých uličkách Starého Města, kde se věřte nevěřte opravdu ještě bydlí, vznik dopravní kolaps. „Staré Město tak konečně opravdu žilo“, ale bohužel v tom negativním slova smyslu!



















Je dobře si toto vysoce „odborné“ řešení primátora Hudečka jak zklidnit dopravu v centru města připomenout obrazem. Lépe už to opravdu nešlo, neboť takto paralyzovat dopravní obslužnost v centru Prahy, ještě při mírném víkendovém provozu, nedokázaly ani povodně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama