ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2019 10:29:00

Evropa chce mrhat miliardami?

Evropa chce mrhat miliardami?

Komentář na facebookovém profilu k plánu EP zřídit speciální fond pro azyl a migraci

 Evropa chce mrhat miliardami na podporu migrace?! Evropský parlament totiž chce zřídit speciální fond pro azyl a migraci. A podržte se, s kolika penězi bude hospodařit… S více než deseti miliardami Eur! Cílem fondu je podpora legální migrace.

Možná mne budete podezírat, že jde o aprílový žert, ale bohužel tomu tak není. Navíc má vzniknout nová agentura EU pro azyl a posílí se role nevládních promigračních organizací. Dalším návrhem pak je solidární rozdělení migrantů do jednotlivých zemí.

Plně souhlasím s tím, že je nehorázné, aby namísto toho, aby bylo vynaloženo úsilí a peníze na zastavení migrace, byly tyto prostředky naopak investovány do její podpory! Návrh bohužel prošel. Opravdu nikdo nevidí, kolik problémů migrace přináší? To je velice smutné!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama