ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2019 12:17:00

Evropa se zbláznila?

Evropa se zbláznila?

Komentář na facebookovém profilu k záměru Evropské komise vytvořit fond pro vznik konkurence na internetu

 Co to je? Já snad špatně vidím?! Evropská komise namísto toho, aby řešila opravdu ožehavá témata, hodlá vytvářet obří fond, aby vyšlechtila konkurenci Amazonu a Googlu? Ani státy ani Evropská komise tu přece nejsou od toho, aby dotovaly vznik firem! Copak už jsme úplně rezignovali na tržní hospodářství?

Tohle je přece cesta k hospodářství, které bude politicky řízné. A to není správná cesta. Navíc nechápu, proč by měly být takto utráceny daně každého z nás? Ty přece odvádíme k tomu, aby EU primárně zabezpečovala to, co je pro nás nejdůležitější, a ne aby hrála souboj „kdo s koho“ s ostatními kontinenty.

Měla by ukázat své kvality především v oblasti zajištění bezpečnosti obyvatel, nikoliv v umělém vytváření konkurence Amazonu, Alibaby či Google, vždyť je to směšné…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama