ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2020 10:46:00

Jaroslav Kubera byl velmi zkušený politik, který používal zdravý selský rozum

Jaroslav Kubera byl velmi zkušený politik, který používal zdravý selský rozum

Komentář na facebookovém profilu k úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery

 Zpráva o smrti Jaroslava Kubery mne opravdu velmi zasáhla. Byl to nejen můj kolega, ale také přítel. Vážil jsem si ho a vždy budu z mnoha důvodů. Byl to vždy rovný a férový člověk, který mi navíc jako první po mém zvolení do Senátu nabídl spolupráci. Byl pro mne také pomyslnou „garancí“, díky níž jsem vstoupil do klubu ODS.

Především to však byl člověk, který vnesl do Senátu zcela nový prvek – jakousi neformálnost. Byl velmi zkušeným politikem, který používal zdravý selský rozum. Nepouštěl se do planých slibů a populistických gest. Nebál se mluvit ani o nepopulárních nebo složitých tématech, která dokázal vysvětlit obyčejným lidem. Navíc svými výroky a historkami uměl často pobavit.

Upřímnou soustrast vyjadřuji celé jeho rodině, která pro něj měla zásadní pozici. Vždyť i v jeho rozhodování o prezidentské kandidatuře byl klíčový právě názor jeho ženy…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama