ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2019 12:17:00

Kam se pod rouškou tolerance a módních trendů posouváme

Kam se pod rouškou tolerance a módních trendů posouváme

Komentář na facebookovém profilu k soutěži stejnopohlavních párů v britské StarDance

 Mám takový pocit, že se dnes všichni předhánějí v tom, kdo ukáže vyšší míru tolerance k čemukoliv. A ten bude za borce největšího. S „revoluční“ myšlenkou prý přišla britská verze populární taneční soutěže StarDance. V pořadu by měly tančit páry stejného pohlaví. Prý tak přijmou moderní trendy ve společnosti. Proč ale budeme pošlapávat tradice?

Psal jsem to už mnohokrát – ať si v soukromí dělá kdo chce co chce. Ale proč měnit to, co desítky nebo stovky let funguje? Taneční páry, pokud se bavíme o klasických tancích, přece tvoří muži a ženy. A je u toho jedno, kdo z tanečníků s kým sdílí ložnici. Nebo snad musí tanec na parketu symbolizovat sexualitu?

Co přijde v příštím roce? Mezi tanečníky bude muset být povinně alespoň jeden pár muslimských migrantů, kdy ženy budou muset být od hlavy k patě zahaleny v černém hábitu? A budou i mnohočetné taneční skupinky? V případě některých přistěhovalců přece mají muži více manželek, i to by se tedy do soutěže jistě mělo zrcadlově promítnout…

Je mi opravdu smutno z toho, kam se pod rouškou tolerance a módních trendů posouváme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama