ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2019 8:37:00

Kdy skončí skandály premiéra Babiše?

Kdy skončí skandály premiéra Babiše?

Komentář na facebookovém profilu ke skandálům premiéra Babiše

 Vždyť jeho do nebe volajícího střetu zájmů si všímají už také veřejnoprávní zahraniční média, která konstatují, že si český premiér vydělává peníze pro své firmy politikou, a to dokonce legálně, protože ve své funkci zajistil potřebnou změnu pravidel. A když k tomu přidáte závěry policejního vyšetřování dotačního podvodu v kauze Čapí hnízdo, kdy policie doporučila obžalovat všechny obviněné, včetně premiéra Babiše, tak máte na stole skandál, který vejde do dějin nejen české, ale i světové politiky.

Asi je zřejmé, že velká část voličů raději naletí na laciné předvolební triky a prebendy z našich daní, a že kritika Andreje Babiše už se stává obehranou písničkou. I přesto jsem však přesvědčen o tom, že není možné rezignovat na tyto elementární principy a tvářit se, že z povahy věci nejmocnější politik v naší zemi nemá problém, pro který by okamžitě měl složit všechny své politické funkce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama