ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2019 16:57:00

Místo boje s kůrovcem další byrokracie

Místo boje s kůrovcem další byrokracie

Komentář na facebookovém profilu k přenášení dalších administrativních povinností ze státu na lesní hospodáře

 Vláda řeší kůrovcovou kalamitu příliš pomalu a málo intenzivně. Navíc pod záminkou rychlých legislativních změn, které jsou mimo jiné předpokladem pro vyplácení dotací na boj s kůrovcem, se ukrývá zcela zbytečné přenášení dalších administrativních povinností ze státu na odborné lesní hospodáře.

Z nich chce vláda Andreje Babiše udělat hlavně povinné bonzáky, které navíc zahltí státní správu. Celý systém péče o lesy se tak zhroutí jen na zbytečné byrokracii, která lesům nepomůže a kůrovce z nich nevyžene.

Více o mých připomínkách k novele zákona o lesích, kterou jsme ve středu projednávali na senátním výboru pro územní rozvoj, si můžete přečíst ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama