ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2020 20:45:00

Ne odložit, ale zrušit

Ne odložit, ale zrušit

Komentář na facebookocém profilu k odložení EET

Od samého začátku jsem byl ostrým kritikem zavádění EET. Dokonce se nám podařilo odložit zavádění 2. a 3. vlny, když jsme byli úspěšní se senátory iniciovanou ústavní stížností.

Bohužel vláda v tomto ohledu stále tvrdošíjně prosazuje své. Proto. když čtu záměr vlády opět odložit elektronickou evidenci tržeb do konce roku 2022, rovnou říkám, že by bylo lepší tento nesmysl zrušit úplně.

Živnostníci a podnikatelé, kteří přežijí covidovou krizi, budou potřebovat mít na opětovný rozjezd svého podnikání dlouhou dobu volné ruce k tomu, aby mohli znovu vytvářet pracovní místa a v konečném důsledku odvést státu alespoň nějaké daně.

Fakt, že by jim v tom měl stát překážet třeba jen zaváděním EET pro lékaře či řemeslníky, považuji přinejmenším za nepochopení vážnosti této situace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama