ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2019 12:13:00

Pojišťovna chce nechat navzdory rozhodnutí soudu matku dvou dětí zemřít?

Pojišťovna chce nechat navzdory rozhodnutí soudu matku dvou dětí zemřít?

Komentář na facebookovém profilu k postupu VZP vůči pacientce, ohrožené na životě

 Jak je možné, že gigant VZP odmítá uposlechnout rozhodnutí soudu a nechce proplácet ženě, trpící rakovinou, léčbu, která jí může zachránit život?! Nebavíme se přitom o milionech, léčba pacientky stojí měsíčně sto tisíc korun. A soud rozhodl o tom, že pojišťovna pacientce léčbu musí proplatit.

Ta to však podle médií udělat odmítá. Dokdy bude dělat průtahy? Bude čekat, až podobní pacienti zemřou, aby tak ušetřila? Postará se pak snad ředitel VZP o děti, které takto mohou ztratit matku? Jak jim vynahradí čas, který s ní mohly strávit?

Těžko hledám na podobné jednání pojišťovny slova. Napadají mne pouze ta, která nemohu publikovat, protože v tom případě by byl můj profil zablokován. Věřím, že teď už je všem jasné, proč tak naléhám na to, aby naše ústavní stížnost získala co největší podporu a ministerstvo začalo jednat hned teď. Už včera bylo pozdě…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama