ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2017 21:12:00

Senátor Valenta: Na hrubý pytel hrubá záplata

Senátor Valenta: Na hrubý pytel hrubá záplata

Před pár měsíci došlo jen pár kilometrů od českých hranic (přibližně 70 km od Znojma) ke znásilnění teprve patnáctileté dívky uprchlíky. Podle médií má věc na svědomí trojice mužů – migrantů. Jde o jednoho Afghánce a dva Somálce.

Plně souhlasím s postupem starosty rakouského města Tulln, kde se incident odehrál, když odmítá přijímat další uprchlíky a riskovat zdraví a životy místních, slušných obyvatel. Jeho věta: „Vůči kriminálním žadatelům o azyl, kteří zneužívají právo, zatímco jsou našimi hosty, máme nulovou toleranci,“ je na místě a hovoří za vše.

Jsem téhož názoru. Na hrubý pytel hrubá záplata. Jestliže se někdo neumí chovat a vážit si pomoci, která je mu nabídnuta, ať maže, odkud přišel, a to okamžitě.

Jedinou prevencí proti podobné trestné činnosti, je dát stoprocentní stopku přijímání nepřizpůsobivých muslimských migrantů do Evropy. Křesťané jsou pro tato individua stejně jen odpad, tak ať se do křesťanské Evropy tito radikálové vůbec necpou! Islamisté, korán ani nejrůznější hadry omotané kolem hlav a znemožňující identifikaci osob tady nemají co dělat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama