ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2017 13:13:48

Senátor Valenta: Připravme zákony, které vystaví hráz nebezpečí islamizace ČR

Senátor Valenta: Připravme zákony, které vystaví hráz nebezpečí islamizace ČR

Slovácký senátor Ivo Valenta přináší mezinárodní pohled na nebezpečí islamizace Evropy a ČR

Česká republika má zatím velké štěstí. Na rozdíl od mnoha zemí jižní a západní Evropy zde narážíme na islámské migranty pouze zřídka. Odmítáme unijní přerozdělovací kvóty. Oproti např. Němcům nehlásáme do světa, že jsme připraveni přijmout tisíce „ubohých“ uprchlíků, abychom zachránili nedostatek pracovních sil v našich továrnách. Drtivá většina naší veřejnosti se staví proti přijímání nelegálních migrantů z muslimských zemí.

Přesto (anebo právě proto) bychom se měli mít stále na pozoru a zavčas přijímat opatření, která nás ochrání před multikulturálním blouzněním a snahami o postupnou islamizaci Evropy, včetně naší krásné země. Právě při pohledu k našim západním sousedům totiž moc dobře vidíme, kam může vést přehlížení tohoto problému nebo jeho bagatelizování v kontextu snahy o vytvoření humánní a multikulturní Evropy. Francie, Německo, Itálie a další země teď budou hledat jen velmi těžce cestu z rozmachu islámské komunity, z její přirozené rozpínavosti a snahy prosadit svou víru i kulturní a společenské zvyky.

O to více si musíme bránit naši zemi a její kulturní tradice. O to více musíme být ostražití před snahami evropských velmocí federalizovat Evropskou unii a přenést čím dál tím více kompetencí z národních vlád do bruselského velkostátu. O to více musíme vnímat hrozbu toho, že noví a staronoví evropští lídři chtějí upevnit svoji evropskou moc a trestat či odsouvat na vedlejší kolej ty, kteří vzdorují jejich představě o vyřešení migrační krize tím, že vytvoří uprchlická ghetta co nejdále od Paříže, Berlína či Říma.

Rád bych však podtrhl, že i přes tuto plíživou snahu jsme stále suverénním státem, který se může bránit islámské okupaci na úrovní vlastní legislativy. Je tedy žádoucí přijmout hned několik preventivních legislativních změn. Začít bychom mohli po vzoru Rakouska a prosadit zákon, který by zakázal úplné zahalování obličeje na veřejnosti. Proč bychom měli v České republice uhýbat muslimským zvyklostem a tolerovat zahalování muslimů? Copak když přijedeme do muslimských zemí, tak máme jako křesťané nějaké výjimky? Naopak, všichni se pokorně přizpůsobíme místním zvyklostem. To stejné chtějme i po všech muslimech, kteří přijíždějí k nám. Zahalování obličeje je nepřípustné, a proto prosaďme i u nás k tomuto patřičnou legislativu. V Evropě v tomto směru nebudeme sami, jen bychom neměli být poslední.

V podobných krocích bychom měli pokračovat i dál. Připravme sérií zákonů, které vystaví hráz nebezpečí islamizace naši země. Zpřísněme azylovou politiku a stejně jako Švýcarsko nebo Austrálie důsledně dbejme na to, koho vpustíme do naší země a necháme ho, aby se u nás zabydlel. Můžeme si přece vybírat a nikdo nás nemůže nutit k tomu, abychom zaprodali naši zemi a ohrozili bezpečnost našich obyvatel.

Jezdím po celém světě, spoustu času trávím v zahraničí. A právě proto si velmi dobře uvědomuji, jak cenné je to, že naše země stále není zahlcena islámskými migranty, kteří kují pikle, jak převzít otěže společenského vývoje a prosadit svou prapodivnou víru i kulturní hodnoty. Mnohé země se dostaly na šikmou plochu, ze které bude velmi těžký návrat. Proto je třeba, abychom u nás v České republice našli dostatečnou odvahu toto nedopustit.

A jsem přesvědčený o tom, že na to máme. Jen je třeba, abychom nepodlehli během nadcházejících voleb pouze panice a strachu z islámistů, ale zvolili do Parlamentu pracovité politiky, kteří mají jasný a dosažitelný program. Mezi takové patří Soukromníci na kandidátkách ODS, kteří mají jasný názor na boj proti islamizaci a zároveň nabízejí skutečnou politickou sebeobranu pro všechny živnostníky, jejich rodiny a zaměstnance. Má volba je tedy 20. a 21. října 2017 zcela jasná. Volím Soukromníky.


Ivo Valenta
slovácký senátor


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama