ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2019 13:26:00

Turecko je nebezpečný okupant

Turecko je nebezpečný okupant

Komentář na facebookovém profilu k tureckému útoku na severní Sýrii

 Turecko bylo, je a vždy bude nebezpečným okupantem a mezinárodním agresorem! Turecký vpád do Sýrie je toho jen dalším krvavým důkazem. A bohužel Evropa i další světové velmoci jen bezmocně přihlížejí, jak si Turecko vojensky zabírá další rozsáhlé území a přitom nalhává celému světu, že tím chce pomoci řešit problém hromadné migrace do Evropy.

Je to obdobné, jako když si Turecko nechalo od Evropské unie zaplatit obří sumy za to, že „nezvedne stavidla“ na hranicích a "jakože" nevpustí do Evropy další tisíce nebezpečných migrantů.

Kdy konečně světové velmoci otevřou oči a přestanou s Tureckem hrát tanečky, vyženou ho z NATO a vyšlou jasný vzkaz, že s takovým agresorem se bratříčkovat prostě nebudeme? Historie by nám měla být příkladem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama