ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2019 11:04:00

Vláda Andreje Babiše stále dokola potvrzuje, že něco jiného říká, než dělá

Vláda Andreje Babiše stále dokola potvrzuje, že něco jiného říká, než dělá

Komentář na facebookovém profilu k přístupu vlády k návrhům, které by ulevily živnostníkům

 Sláva! Návrat limitu pro výdajové paušály u živnostníků na 2 miliony Kč tentokrát již Parlament definitivně schválil. To, co jsem prosazoval společně se Soukromníky - Stranou soukromníků České republiky a dalšími pravicovými politiky již od začátku, se konečně podařilo protlačit takřka celým legislativním procesem. Teď ještě chybí podpis prezidenta a velké skupině živnostníků odpadne alespoň část zcela zbytečné byrokracie.

Jen mne nepřestává zarážet, jak vláda Andreje Babiše stále dokola potvrzuje to, že něco jiného říká, než ve skutečnosti dělá. Vládní poslanci totiž zcela systematicky zamítají jakékoliv změny legislativy, které by například skutečně a poměrně zásadněji ulevily živnostníkům, a to jen proto, že tyto návrhy předkládá opozice nebo dnes již pravicový Senát.

Co naplat, že vzápětí předstoupí před novináře kdejaký vládní poslanec a začne se bít do prsou, jak právě jeho hnutí či strana zachrání živnostníky. Chci však věřit tomu, že český volič bude přeci jen dobře vnímat, co který politik říká a co také ve skutečnosti dělá, a nebude donekonečna naskakovat na lep marketingovým trikům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama