ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2019 11:04:00

Vláda musí začít makat

Vláda musí začít makat

Komentář na facebookovém profilu k blokování výstavby dálnic ekologickými aktivisty

 Sláva, už i ministr dopravy ví, že zelení aktivisté, kteří se často ze zcela obstrukčních důvodů vymlouvají tu na křečka, tu na čmeláka, brzdí výstavbu klíčových dopravních tepen v naší zemi. A Zlínského kraje se tento problém týká obzvláště. Vždyť už přibližně deset let takto paralyzují ekologičtí aktivisté výstavbu dvou dálnic D49 a D55, díky kterým by si oddechly tisíce domácností u dnes přetížených okresních cest.

Děkujeme, pane ministře, za Vaši zprávu, ale teď je třeba, abyste konečně začali na vládě „makat“ a pomohli tento stav vyřešit především co nejrychlejší změnou legislativy, díky které jednou pro vždy zamezíme těmto úředním a soudním obstrukcím. Nikdo nechce devastovat životní prostředí, ale není možné se pořád do nekonečna odvolávat proti vydaným rozhodnutím a jen k vůli jednotlivcům takto nechat terorizovat veřejný zájem drtivé většiny veřejnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama